menu

Misija i vizija

MISIJA – postavljati nove standarde na tržištu!

Misija kompanije X express je pružanje usluge brze pošte i isporuke pošiljaka, koja ispunjava i najsloženije zahtjeve klijenata uz primjenu savremene tehnologije i modernog organizacionog pristupa. Ostvarenje ove misije, odnosno postavljanje novih standarda na tržištu, postižemo kroz visok kvalitet usluge, brzinu, sigurnost i efikasnost, kao i kontinuiranim unapređenjem naših usluga.

X express dostava paketa
VIZIJA - X express: siguran i pouzdan PARTNER!

Naša vizija je: X express, siguran i pouzdan partner u isporuci pošiljaka. Fokusirani smo na pružanje visokokvalitetne usluge, koja u potpunosti zadovoljava potrebe i najzahtjevnijih klijenata. Mi smo tu da preuzmemo brigu o distribuciji i isporuci proizvoda krajnjim kupcima, kako bi oni bili u poziciji da svoju energiju i resurse mogu usmjeriti na unapređenje i razvoj vlastitog biznisa. Kao lideri na tržištu u pružanju kuriskih usluga, svjesni smo da moramo da opravdamo povjerenje naših klijenata. Sa jasnom vizijom, ciljano osmišljenom logistikom i visokim kompetencijama težićemo da ostanemo na vodećoj poziciji u branši u kojoj poslujemo.

Vaša pošiljka je naša briga!

Politika poslovanja
Expresni
Sve pošiljke dostavljamo u najkraćem mogućem vremenu, jer poštujemo Vaše vrijeme. Pošiljke pažljivo skladištimo, tovarimo, transportujemo i isporučujemo na pravu adresu, jer na taj način želimo da steknemo Vaše povjerenje.
Pouzdani
Poštujemo dogovore, poštujemo naše klijente i ukazano nam povjerenje jer smatramo da je to recept za napredak i dugotrajnu saradnju.
 
 
 
 
KVALITET
USLUGE
Sigurni
Garantujemo da su pošiljke koje preuzmemo sigurne u procesu obrade i distribucije ka isporučiocu.
Efikasni
Primjenom najsavremenijih rješenja u oblasti brze pošte postižemo visok stepen kvaliteta i efikasnosti. Težnjom ka inovacijama želimo da pružamo najbolju moguću uslugu i u budućnosti.
Copyright © X EXPRESS 2022. Sva prava zadržana.
Powered by limun.co