menu

Vijesti

X express brza pošta – vodimo računa o očuvanju okoline i brinemo o ekološkim standardima

X express brza pošta je kompanija koja je za šest godina uspješnog poslovanja na tržištu Bosne i Hercegovine, postala lider u oblasti pružanja kuriskih usluga. Sa 17 strateški raspoređenih distributivnih centara, 3 poslovna centra i voznim parkom koji broji više od 450 vozila, ostvarili smo vezu lojanosti sa preko 14 000 zadovoljnih korisnika.

Uvijek težimo ka postavljanju novih standarda u poslovanju, a jedan od njih jeste svakako briga o okruženju u kojem poslujemo.

Kao društveno – odgovrna kompanija X express brza pošta, svoju postojeću flotu proširila je nabavkom električnih dostavna vozila, a navedena investicija pokrenuta je u skladu sa ciljem kompanije da se smanje štetne emisije CO2, poveća kvalitet vazduha i promoviše „zelena logistika“.

Prateći ovaj značajan iskorak u poslovanju, izrađen je i poseban dizajn za električna vozila, koji se vizuelno distancira od standadnog izgleda naše dostavne flote.

Vozila su dizajnirana kako bi na ulici privlačila pažnju prolaznika i, na taj način, u društvu promovisala ideju o prednostima korištenja ekološki prihvatljivijih automobila.

Djelujmo odgovorno, čuvajmo okolinu!

Copyright © X EXPRESS 2022. Sva prava zadržana.
Powered by limun.co