menu

Vijesti

Obavještenje o izmjeni režima isporuke pošiljaka subotom

Poštovani korisnici,

Obavještavamo Vas da X express kompanija, od 3. septembra, neće više pružati uslugu “dostava subotom”.

Naši korisnici će i dalje moći neometano da koriste usluge brze pošte od ponedjeljka do petka. Dakle, isporuka pošiljaka će se vršiti radnim danima, što podrazumijeva da će sve pošiljke preuzete u petak biti na isporuci u ponedjeljak.

Međutim, važno je napomenuti da će subotom naši korisnici i dalje imati mogućnost da preuzmu svoje pošiljke u našim distributivnim centrima. Lokacije i radno vrijeme distributnivnih centara dostupni su na našem web sajtu: https://www.x-express.ba

Ukidanje usluge “dostava sutobom”, neće uticati na kvalitet pružanja naših usluga, te ćemo uvijek biti siguran i pouzdan partner našim komitentima, kada je u pitanju pružanje logističke podrške. 

Donošenjem ove odluke, odlučili smo se za petodnevnu radnu nedjelju, te imajući u vidu činjenicu da radno vrijeme utiče na ravnotežu radnog i privatnog života, omogućili smo našim zaposlenim da imaju više vremena za sprovođenje društvenih aktivnosti.

Zahvaljujemo Vam se na razumijevanju i povjerenju koje ste nam ukazali u dosadašnjoj saradnji, uz obećanje da će i dalje naš primarni cilj biti kvalitet usluge i Vaše zadovoljstvo.

S poštovanjem,
X express

Copyright © X EXPRESS 2022. Sva prava zadržana.
Powered by limun.co