menu

Vijesti

X express brza pošta: 4 broja okreni i pošiljku otpremi!

Želite nekoga da iznenadite poklonom ili vam u sklopu poslovanja slanje proizvoda predstavlja izazov? Uz “X express” brzu poštu na jednostavan način možete da pošaljete sve što želite – online ili telefonski!

Kako biste blagovremeno dobili sve neophodne informacije, u mi posebnu pažnju posvećujemo svakom pozivu. Bilo da želite da zakažete ili pratite pošljku, da ostvarite saradnju ili uputite prijedlog i sugestiju, Korisnički centar vam stoji na raspolaganju.

Na info broj 1380 možete dobiti sve potrebne informacije, a ljubazni operateri će Vam biti na usluzi i pružiti Vam odgovore svaki radni dan u periodu od 8 do 17 časova i subotom od 8 do 12 časova.

Takođe, na broj 1380 možete najaviti pošiljku, koju će kuriri “X express” brze pošte na Vaš zahtjev preuzeti i dostaviti u najkraćem vremenskom roku. Pošiljku možete dostaviti jednostavno i brzo. Najprije operateru saopštite adresu pošiljaoca, adresu primaoca i vrstu pošiljke i dobićete informacije o načinu plaćanja, vrsti usluge i vremenu isporuke. Nakon Vašeg poziva, kurir će preuzeti najavljenu pošiljku, koja će biti isporučena u periodu od 24 do 48 časova od momenta preuzimanja.

Motivisani da poslovanje učine što praktičnijim za svoje korisnike, uz efikasnu komunikaciju i veću dostupnost, X express će biti Vaš izbor kurirske službe za isporuku najvažnijih pošiljki, jer su pošiljke sigurne i bezbjedne. Uz vozni park koji broji preko 400 dostavnih vozila i 16 distributivnih centara širom Bosne i Hercegovine, mi pošiljke dostavljamo dok kažete “X”.

Copyright © X EXPRESS 2022. Sva prava zadržana.
Powered by limun.co