menu

Vijesti

X express na 23. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru

Međunarodni sajam gospodarstva, 23. po redu, održan je u Mostaru u periodu od 5. do 9. aprila 2022. godine. Tom prilikom, mnogobrojni izlagači, ali i posjetitelji imali su priliku da prezentuju svoje proizvode i/ili usluge, realizuju novu poslovnu saradnju i na taj način razvijaju privredni sektor na tržištu Bosne i Hercegovine.

U okviru Sajma je, takođe, bio održan i forum o mogućnostima saradnje između različitih privrednih društava iz BiH i regiona, kao i Mađarske koja je ujedno i zemlja partner ovogodišnjeg sajma. Istovremeno, organizovani su i bilateralni susreti privrednika u okviru Evropske mreže preduzetništva tokom kojih su predstavljeni primjeri dobre prakse.

Za našu kompaniju, ovaj Sajam bio je prilika da se prezentuju usluge, pruže informacije o načinima dostave, distributivnim centrima i poslovnicama, te načinima saradnje i otvorenim radnim poziijama. Na taj način, predstavili smo vlastiti sistem poslovanja i logističku podršku na osnovu koje kroz 16 distributivnih centara i 2 nove poslovnice u Banjaluci i Mostaru dostavimo 100 tona pošiljki dnevno. Takođe, kontinuirano radimo na unapređenju kako infrastrukture, tako i ljudskih resursa, čime dokazuje kvalitet dostave od čak 98% i preko 12 hiljada zadovoljnih korisnika.

Copyright © X EXPRESS 2022. Sva prava zadržana.
Powered by limun.co