menu

Vijesti

Udruženim aktivnostima razvijamo nove procese

Kao jedna od najuspješnijih domaćih kompanija u Bosni i Hercegovini, viziju da svim klijentima pruži najbolju, najsigurniju i najbržu isporuku pošiljaka, realizujemo kroz moderne sisteme koji omogućavaju da se dnevno isprati kretanje velikog broja pošiljaka. Uspješnost u poslovanju potvrđuje preko 12 hiljada zadovoljnih korisnika, kao i kvalitet usluge koji premašuje 98%.

Njegujući viziju da udruženim aktivnostima razvijamo nove procese, naša kompanija pridružila se projektu dekarbonizacije vozila sa motorima na unutrašnje sagorijevanje, koji je nedavno realizovan u tehničko-laboratorijskom centru Saobraćajnog fakulteta u Doboju. Aktivnost koja je za cilj imala poboljšanje tehničkih karakteristika i smanjenje emitovanja štetnih izduvnih gasova, realizovana je u saradnji sa Fakultetom prometnih znanosti iz Zagreba, Evropskim centrom izvrnosti potrošača (ECIP) i nonCarbon akademijom "Jubeja" doo takođe iz Zagreba.

Tom prilikom, dostavnim vozilom pridružili smo se javnoj demonstraciji sa praktičnom primjenom nonCarbon uređaja na komunalnom, policijskom, putničkom, teretnom vozilu, vozilu hitne pomoći, ko i drugim vozilima za slične namjene.

Copyright © X EXPRESS 2022. Sva prava zadržana.
Powered by limun.co