menu

Vijesti

X express brza pošta donirala poklon pakete u iznosu od 4.000 KM porodilištima u Bosni i Hercegovini

Kompanija "X express” brza pošta uručila je donacije porodilištima u Bosni i Hercegovini, povodom obilježavanja jubileja - pet godina uspješnog poslovanja. Porodilištima je uručena donacija u vrijednosti od 4.000 KM, u vidu poklon paketa namijenjena svim bebama u BiH rođenim na dan osnivanja kompanije, 14. novembra.

Kako navode iz kompanije, ove godine pripremili su različite akcije za obilježavanje jubileja, a jedna od njih je i pružanje podrške bebama i roditeljima kako bi imali ugodniji početak zajedničkog života.  „Kažu da je podijeljena radost - dvostruka radost, zato mi i ove godine, simbolično na datum osnivanja naše kopanije, radost dijelimo sa najmlađim članovima naše društvene zajednice, jer bi za roditelje sjećanje na boravak u porodilištu trebalo da bude lijepo iskustvo. Djeca su naše najveće blago i ulaganje u novi život je zapravo ulaganje u razvoj naše nove budućnosti. ”

Briga o zajednici samo je jedan od primjera aktivne angažovanosti X express-a, kompaniji koja je još od dana osnivanja opredijeljena prema društveno-odgovornom poslovanju. U proteklih pet godina podržali su i bili partner kako pojedincima, tako i lokalnim zajednicama, a sve u cilju razvoja i održavanja sportskih, kulturnih i edukativnih manifestacija u Bosni i Hercegovini.

Uprkos izazovima sa kojima se susreće, X express nastaviće da pruža podršku socijalno ugroženim porodicama, mladim sportistima i sportskim klubovima, sa posebnim akcentom na razvoj tehnologije, obrazovanja i kulture, širom BiH. „Pet godina postojanja želimo da proslavimo sa cijelom zajednicom, jer su naši klijenti, partneri i prijatelji bili glavna podrška na našem razvojnom putu.“, ističu iz X express-a. 

Copyright © X EXPRESS 2022. Sva prava zadržana.
Powered by limun.co