menu

Vijesti

„X express“ brza pošta: pet godina uspješnog poslovanja!

„X express“ brza pošta, kao jedna od najuspješnijih domaćih kompanija u Bosni i Hercegovini, obilježava prvi jubilej - 5 godina postojanja. Osnovana 2016. godine sa ciljem postavljanja novih standarda u oblasti usluga brze pošte, kompanija  X express za kratko vrijeme stekla je povjerenje velikog broja klijenata i pozicionirala se među vodeće kompanije na tržištu u oblasti brze pošte.

Vizija X express-a je da svim klijentima pruži najbolju, najsigurniju i najbržu isporuku pošiljaka u Bosni i Hercegovini, a kvalitet osiguravamo pomoću najmodernijih sistema koji nam omogućavaju da na dnevnom nivou pratimo broj i kretanje pošiljaka. Našu uspješnost u radu potvrđuje kvalitet usluge koji premašuje 98%, a koji smo postigli timskim radom, posvećenošću i inovativnošću.“, istakli su iz kompanije X express.

Danas, X express uspješno posluje zahvaljujući timu koji čini 600 zaposlenih, 16 distributivnih centara, voznom parku koji broji čak 400 vozila, koja dnevno pređu preko 35 hiljada kilometara, kako bi bilo dostavljeno preko 100 tona pošiljki.

Kompanija koja ima preko 12 hiljada zadovoljnih korisnika, od osnivanja je opredijeljena prema društveno-odgovornom poslovanju, te je u proteklih pet godina podržala i bila partner pojedincima i lokalnim zajednicama, kako bi doprinijela razvoju sportskih, kulturnih i edukativnih manifestacija u Bosni i Hercegovini. U narednom periodu, obilježavanje jubileja biće realizovano kroz različite akcije, među kojima će podršku pružiti socijalno ugroženim porodicama, mladim sportistima, porodilištima u BiH, razvoju ženskog preduzetništva i sl.

Kako navode iz kompanije, Pet godina postojanja želimo da proslavimo sa cijelom zajednicom, jer su naši klijenti, partneri i prijatelji bili glavna podrška na našem razvojnom putu.

Uprkos izazovima sa kojima se svakodnevno susreću, kompanija X express nastaviće društveno-odgovorno poslovanje , uz ideju da proširi tim kao pokretačku snagu, unaprijedi vozni park i otvori nove distributivne centre u Bosni Hercegovini, a sve u cilju pružanja najbolje, najkvalitetnije i najbrže dostave pošiljki.

Copyright © X EXPRESS 2022. Sva prava zadržana.
Powered by limun.co